Geplaatst op

Recensie IJssel Proeven Doesburg

Verrassend, origineel, muzikaal en informatief! Zaterdagavond 19 oktober genoten van bijzonder vernieuwend  muziek theater. Een feest voor alle zintuigen op een bijzondere locatie in de Turfhaven van Doesburg. In de oude GTW loods is een spiegeltent opgebouwd, daar werden wij hartelijk persoonlijk ontvangen met een handdruk en een welkomstdrankje in een reageerbuisje. Vier bijzondere muzikanten/theatermakers verzorgden een avond vol muziek, zang, gedichten, hilarische momenten en informatie over de geschiedenis van Doesburg en de IJssel. Dit alles overgoten met een wetenschappelijk sausje. Gekleed in witte jassen werd het afwisselende programma met veel energie gebracht. In de pauze konden bijzondere hapjes geproefd worden. Het was een avond om niet te vergeten. Een aanrader; zo’n prachtig programma zouden meer mensen moeten zien. Het voelde als een warm en muzikaal bad waar je nog even in wilt blijven liggen.