Geplaatst op

IJSSELPROEVEN in DOESBURG

Het theatrale laboratorium “IJsselproeven” gaat stroomopwaarts en zoekt de uitdaging in de Hanzestad Doesburg. Ook hier liggen de verhalen voor het oprapen en liegen er niet om. De GTW-loods (Gelderse Tramwegen) van LOC 17 is daar een bijzonder geschikte locatie voor want dichtbij de IJssel en een ruwe parel boordevol geschiedenis. De loods is nog niet helemaal gerestaureerd en op herfstachtige dagen nog niet de plek om een voorstelling te geven. Dus spelen we in de prachtige Spiegeltent die ten midden van de loods is geplaatst. Supergezellig en een exclusieve plek waar je moet zijn geweest. De omgeving van de loods is schilderachtig met uitzicht op de oude haven en de IJssel. Spectaculair zijn de reusachtige kranen en andere overblijfselen van deze voormalige overslagplaats. Neem de proef op de som en boek nu al je tickets.